Need help to figure out what this is.

Discussions on the SX-70 and the entire series 500, 1000, 2000 ...
DesmanT
P.......
Posts: 5
Joined: Thu 04 May 2017 / 11:40 am

Need help to figure out what this is.

Postby DesmanT » Thu 04 May 2017 / 11:49 am

Hi, I was trying to fix my OneStep SE that I bought from eBay. While disassembling it, this metal piece came out, and I don't know where it should be, do you guys know?
Image

User avatar
facono
Polaroid 20x24
Posts: 11124
Joined: Sat 29 August 2009 / 20:19 pm
Location: Paris
Voir la galerie photo de ce membre

Postby facono » Thu 04 May 2017 / 14:51 pm

I think it's the security key of your laptop. Hu hu hu.

Sorry. hihi
Tarde venientibus ossa.

DesmanT
P.......
Posts: 5
Joined: Thu 04 May 2017 / 11:40 am

Postby DesmanT » Thu 04 May 2017 / 19:44 pm

Would prefer a helpful answer but thx anyway.

User avatar
scaf
Polaroid 250
Posts: 2618
Joined: Sun 04 November 2012 / 22:50 pm
Location: Auvergne allant du Puy de Dôme jusqu'aux Alpes
Voir la galerie photo de ce membre

Postby scaf » Thu 04 May 2017 / 21:01 pm

I have this piece on my 1500.
It should be on the inside of the back cover. There are two of them : on the inside left and on the inside right.
'Faut bien secouer l'pola sinon l'image, elle reste en bas

Site de l'association de photographie argentique "Le Labomatik".

Convention de nommage de photos argentiques numérisées

Que se passe t'il pour la grenouille qui veut se rendre aussi grosse que le bœuf ? Elle éclate. C'est joli, mais pas très efficace.

User avatar
Meaulne
Konica Instant Press
Posts: 5660
Joined: Mon 04 May 2009 / 23:53 pm
Location: RP SO
Voir la galerie photo de ce membre

Postby Meaulne » Thu 04 May 2017 / 22:49 pm

Hi, i've gived all my olds stuff from the SX70box wreckage box some years ago ....it just remains me a 1000 facemask where I see some shapeprints that could match to your piece :
Image
Comme sur les sites de vielles bagnoles ... on sait bien que maintenant y'a mieux...

DesmanT
P.......
Posts: 5
Joined: Thu 04 May 2017 / 11:40 am

Postby DesmanT » Fri 05 May 2017 / 11:45 am

Thanks for the help, it was the right hand one, fixed the camera, works perfectly now :P


Return to “Polaroid® SX-70 & 1000, 2000... Land Camera”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest